Dacia Srbija | Prodaja vozila i automobila | Auto servis | Delovi | Novi Sandero stepway

RENAULT DACIA SRBIJA | NISSAN | PRODAJA VOZILA | DACIA NOVI SANDERO STEPWAY

DACIA NOVI SANDERO STEPWAY

Rođen za pustolovine

Novi Dacia Sandero Stepway potvrđuje se kao savremena limuzina, odsada još privlačnijeg pustolovnog dizajna. Ako tražite vozilo snažnog karaktera, zavešće vas novi uglađeni izgled unutrašnjosti i spoljnih linija. S novim izgledom prednjeg dela i posebnim dodacima na karoseriji – prednja letvica, svetla za maglu i prednji branik u dve nijanse, proširen prostor za točkove, felne od 16’’, uzdužni krovni nosači u dve nijanse, kao i serijska metalik boja, novi Sandero Stepway se ističe skladnim stilom koji još više naglašava pustolovni duh. Novi Sandero Stepway je zadržao sve svoje terenske kvalitete: veliki razmak od tla, pragovi vrata i zaštitne letvice. Robustan i pouzdan, novi Sandero Stepway je izrađen tako da odoleva najzahtjevnijim putnim i klimatskim uslovima. Idealan je da napokon napustite utabane puteve!

Posebna unutrašnjost s bogatom opremom

Da bi odgovorio na vaše zahteve, novi Dacia Sandero Stepway vam nudi dve verzije: Ambiance, koja objedinjuje sve kvalitete pustolova, a istovremeno ostaje dostupna, opremljena je presvlakama sa posebnim uzorkom, protkanim sivim nitima koje im daju dinamičniji stil. Prestige ima svu naprednu i inovativnu opremu raspoloživu u Dacijinoj ponudi, poput multimedijalnog sistema MEDIA NAV koji je ugrađen u središnji deo instrument table, ograničavač i regulator brzine, pomoć pri parkiranju unatrag...

Svestranost i udobnost

Prilagodljiv i velikodušan, novi Sandero Stepway vam nudi prtljažnik zapremine 320 litara i deljivu zadnju klupu u odnosu 1/3-2/3 koja omogućava povećanje prtljažnog prostora prema vašim potrebama. Unutrašnjost vozila nudi još više pretinaca, posebno uz središnji pretinac za odlaganje stvari; u pretince na prednjim vratima stane boca od 1,5 l.

Motori sa izvrsnim mogućnostima

Novi Sandero Stepway je opremljen snažnim motorima TCe 90 i dCi 90. Novi Sandero Stepway se ponosi sasvim novim TCe 90, novim simbolom mehaničke izvrsnosti grupacije Renault. Ovaj nadareni mališan objedinjuje uživanje i zadovoljstvo u vožnji uz ograničenu potrošnju goriva i emisiju CO2 (125 g/km*), a time i manje troškove. Dizel verzija dCi 90 se ponosi oznakom Dacia eco2, garancijom male potrošnje i emisije CO2: 4,0 l/100 km* (odnosno 105 g/km CO2*) pri mešovitoj vožnji.
* Potrošnja goriva i emisije izduvnih gasova su u procesu homologacije

Njegov svet

Novi Sandero Stepway primenjuje Dacijina tehnička rešenja dokazane efikasnosti i pouzdanosti, pa nudi garanciju od 3 godine ili 100 000 km (u zavisnosti od toga koji je prvi uslov ispunjen) i povoljne toškove korišćenja. Dolazi u decembru 2013.
ADRESA
Staro sajmište 29
TELEFON
011 2018 027 Prodaja
011 2018 021 Delovi 011 2018 011 Servis
LOKACIJA
Pogledajte mapu »»
Design & SEO by Studio 77
Copyright 2013 by Hit Auto | Renault Dacia Srbija
Politika kvaliteta